قابل توجه دانشجویان مهمان تابستان ۹۹

به استحضار می رساند موسسه آموزش عالی بهار، تابستان سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ در دروس مشروحه ذیل را غیرحضوری (به غیر از آزمایشگاه ها)، به صورت مهمان و با حدنصاب کلاس، دانشجو می پذیرد.
مهلت ثبت نام از تاریخ ۹۹/۴/۲۸ لغایت ۹۹/۵/۹ می باشد.
ضمناً شروع کلاس ها ۹۹/۰۵/۰۴ و پایان آن ۹۹/۰۶/۰۶
دانشجویان می توانند از طریق کانال رسمی تلگرام موسسه یوزر و پسورد خود را مشاهده نمایند و وارد پرتال دانشجویی شوند و نسبت به پرداخت شهریه اقدام نمایند و فقط شهریه متغیر درس موردنظر خود را پرداخت نمایید و هیچگونه شهریه ثابتی دریافت نمی شود!

لیست دروس ارائه شده
مدارک جهت تشکیل پرونده دانشجو می بایست معرفی نامه مهمان خود را از دانشگاه مبداء ( دارای مهر و امضاء و شماره ) دریافت و آن را جهت ارسال اسکن نماید
دانلود فرم ثبت نام دانشجویان مهمان
ارسال اسکن مدارک شامل: اسکن کارت ملی، اسکن شناسنامه، اسکن عکس 4*3 و اسکن فرم تکمیل شده ویژه دانشجویان مهمان