رونمایی از وب سایت جدید مؤسسه آموزش عالی بهار

ضمن سلام و عرض تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۹۷ – ۹۶ و آرزوی موفقیت هر چه بیشتر دانشجویان و اساتید گرامی، مفتخریم همزمانی آغاز تلاش در کسب علم و اخلاق و رونمایی از وب‌سایت جدید مؤسسه آموزش عالی بهار را به اطلاع شما عزیزان برسانیم.

با توجه به گسترش روزافزون استفاده از تلفن‌های همراه هوشمند به خاطر سهولت در استفاده و حمل و نقل آسان، بر آن شدیم تا طراحی وب سایت مؤسسه را مورد بازبینی و طراحی و اجرای جدید قرار دهیم، و در این امر سعیمان بر آن بود با توجه به بهره گیری از ظاهری نوین و به‌روز، و افزودن امکانات تازه و مورد نیاز، بتوانیم بیشترین همخوانی و انعطاف‌پذیری جهت نمایش اطلاعات در تلفن‌های هوشمند و دستگاه‌های مختلف با ابعاد متفاوت و همچنین مرورگرهای متنوع اینترنتی، را به بهترین شکل ارائه دهیم.

رونمایی از وب سایت جدید موسسه آموزش عالی بهار مشهد

از دیگر امکانات اضافه شده به این پل ارتباطی با مؤسسه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

• شما می‌توانید به راحتی از طریق صفحه نقشه محل قرارگیری ، و به کمک نقشه‌های گوگل، فاصله خود با مرکز مؤسسه و حتی مسیر حرکت خود را مشخص کرده تا در زمان‌بندی برنامه کلاسی خود دچار اختلال و تأخیر نشوید.
  • در این تارنما ، شما قادرید اطلاعات مهمی از قبیل مشخصات و تخصص‌های اعضای هیأت مؤسس و هیأت امنای مؤسسه را مشاهده و با اشخاصی که این مؤسسه برپایه علم ، تخصصی و شخصیت ایشان بنا شده، بهتر آشنا شوید.
  • ارائه اطلاعاتی از قبیل شرایط پذیرش دانشجو، معرفی رشته‌های تحصیلی ارائه شده، معرفی و آشنایی با مؤسسه، تماشای تصاویر ساختمان و امکانات مؤسسه در قالب تور تصویری و همین‌طور معرفی و اطلاعات تخصصی از گروه‌ها و معاونت‌های متفاوت آموزشی، تقویم آموزشی و کمیته‌های فعال پژوهشی به همراه اخبار به روز در دسته‌بندی‌های مجزا، با دقتی بیشتر و تمرکزی بالاتر از جزئیات همچون گذشته در اختیار شماست.
  • به صورت تخصصی تر می توانید درباره مسایل و مقررات مالی ، شهریه ، تخفیفات شهریه و راهنمای پرداخت کسب اطلاعات کنید.
  • امکان جستجوی مطالب درون وب سایت.
  • امکان اطلاع از دروس ارائه شده در هر ترم و چارت دروس هر رشته جهت برنامه ریزی دقیق در انتخاب واحد و موعد حذف و اضافه.
  • یکی از مهم‌ترین بخشهای این پروژه را می‌توان ارائه اطلاعات بسیار مهم و مفید برای دانجشویان ورودی جدید دانست که شامل مدارک لازم جهت ثبت نام، اطلاعاتی درباره شهریه ، خوابگاه دانشجویی و … می‌باشد.
  • در این نگارش از وب سایت موسسه آموزش عالی بهار، شما هیچ اطلاعیه مهم که برای ادامه تحصیل شما حیاتی باشد را ار دست نخواهید داد. ترتیبی اتخاذ شده تا در صفحه اصلی سایت تاثیرگزار ترین مطالب به صورت مشاهده اجباری برای کاربران به نمایش درآید و پس از خاتمه نمایش که صرفا به دستور کاربر صورت میگیرد، میتوانید از دیگر امکانات سایت استفاده کنید.
  • امکان ارسال انتقاد ، پیشنهاد و یا شکایات در ارتباط مستقیم با مسئولین موسسه در این وب سایت به سادگی مهیاست. حتی درصورت نیاز میتوانید تصویر یا مدرکی مرتبط با موضوع را از طیریق همین فرم پیوست و ارسال نمایید.
  • برای عملیات آموزشی متفاوت باید فرم‌های مخصوص آن را تهیه ، تکمیل و ارائه کنید. تمامی این فرم‌های به روز شده ، در این درگاه قابل دریافت (دانلود) هستند که میتوانید بدون مراجعه حضوری آنان را دریافت ، چاپ و تکمیل نمایید.
  • در بخش ارتباط با ما ضمن ارائه تلفن‌های تماس میتوانید از شماره‌های داخلی نیز مطلع شوید تا برای رسیدن به هدف مشخص، بتوانید در زمان صرفه جویی کنید. در این بخش با راه های ارتباطی و اطلاع رسانی در شبکه های اجتماعی و دنیای مجازی نیز آشنا می‌شوید.